Promosi Last Unit Clearance Di Senheng, Diskaun Sehingga 60%

379
views
Iklan Infopelajar2u

Dari tv, peti sejuk, mesin basuh, penghawa dingin sehinggalah ke telefon bimbit, segalanya anda boleh dapatkan di Senheng.

Kini mereka mengadakan jualan clearance untuk tahun 2016! Yahooooo~

Jangan terlepas untuk grab special promo dari Senheng. Bolehlah gantikan semua barangan rumah anda dengan yang baru sempena tahun baru 2017 nanti.

[ 11-13 Nov] Promosi hebat di semua showroom Senheng! Diskaun sehingga 60%!

Promosi Last Unit Clearance

Promosi ini akan bermula pada 11hb sehingga 13hb November 2016! 3 hari aja untuk grab promo gempak ni. Haaa mark down your calendar now!!

Mana tahu anda nak TV yang baru ke sebab TV dekat rumah tak cukup besar lagi, anak-anak makin bertambah so kena tolerate dengan dorang bila dorang nak tengok kartun, drama dan sebagainya. Baik beli extra dari bergaduh, kan?

Harga yang rendah dan menarik untuk semua jenis barangan

Semua boleh settle. Senheng juga menawarkan promosi ini untuk seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak. So jangan risau bah, anda pun boleh shopping barangan baru untuk rumah.

Apa yang ditawarkan untuk jualan clearance kali ni?

Kali ni promosi yang ditawarkan memang berbaloi tau! Diskaun sehingga 60% untuk barangan tertentu, lepas tu ada setahun warranty lagi.

Anda boleh tahu maklumat lebih lanjut di Promosi Last Unit Clearance Sengheng 

Apa tunggu lagggggi?! Jangan terlepas okeh!

LIKE dan FOLLOW infopelajar2u di Facebook dan Twitter