Home Kerjaya Peperiksaan, Temuduga & Jawatan Kosong Pembantu Penguasa Kastam WK19

Peperiksaan, Temuduga & Jawatan Kosong Pembantu Penguasa Kastam WK19

6617

Warganegara Malaysia yang berminat membuat Permohonan Jawatan Kosong Pembantu Penguasa Kastam Gred WK19 boleh mengemukakan permohonan secara online melalui Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).

Untuk makluman anda, Jabatan Kastam DiRaja Malaysia menawarkan ambilan terbuka pengisian anggota lelaki dan wanita bagi memenuhi kekosongan jawatan Pembantu Penguasa Kastam Gred WK19 sepanjang tahun.

Jawatan Kosong Terkini Kastam DiRaja Malaysia

Maklumat Jawatan Kosong Kastam:

Berikut merupakan kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Jabatan Kastam bagi sesi ambilan 2017.

1. Pembantu Penguasa Kastam Gred WK19

Iklan Jawatan Kosong Kastam WK19:

Calon juga boleh muat turun iklan jawatan kosong Kastam WK19 melalui pautan di bawah. Sila klik image untuk muat turun dan paparan lebih jelas.

Syarat Permohonan Pembantu Penguasa Kastam :

Kesemua permohonan bagi pengisian jawatan di dalam Jabatan Kastam DiRaja Malaysia perlulah dibuat secara online melalui Portal Rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) spa.gov.my

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui pautan yang akan disediakan di bawah. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Tarikh Tutup Permohonan Kastam WK19 :

Permohonan yang telah lengkap di isi perlulah di terima sebelum tarikh tutup di bawah. Pastikan anda tidak terlepas.

  • 12 Februari 2017

Lokasi Penempatan Kastam :

Pemohonan yang berjaya akan berkhidmat di lokasi berikut:

  • Johor, Kedah, Kelantan, Kuala Lumpur, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Pulau Pinang, Sabah, Sarawak, Selangor, Terengganu

Cara Memohon Kastam Online :

Permohonan kerja di atas boleh dilakukan secara online. Klik pautan di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

*Permohonan Anda Perlulah Melalui Pautan di Atas

LIKE dan FOLLOW infopelajar2u di Facebook dan Twitter