Home Pengiklanan

Pengiklanan

infopelajar2u.com di bangunkan bina untuk mengumpul informasi, aktiviti, komuniti dan untuk menjadi satu hub bagi pelajar mendapatkan maklumat. Sejak di tubuhkan, infopelajar2u.com mempunyai seramai 24,058 likers tetap melalui Facebook Fan Page, dan juga lebih 400,000 jumlah pageview dalam sebulan.

Syarat-syarat Pengiklanan

  • Boleh mengiklan apa sahaja kecuali iklan yang berunsur lucah, isu perkauman, isu sensitif, boleh menimbullkan pergaduhan, gosip dan program-program scam/menipu.
  • Tidak dibenarkan beriklan produk dari sistem affiliate (anda mendaftar sebagai agen affiliate dan ingin mempromosi produk affiliate tersebut dalam pengiklanan). Owner sebenar affiliate dibenarkan.
  • Tidak langgar akta pengiklanan terutama berkaitan iklan ubat/supplement.
  • Iklan boleh diberhentikan tanpa sebarang notis jika melanggar syarat ditetapkan – tiada wang pulangan atau gantirugi akan dikenakan.

Penafian : Iklan yang disiarkan adalah atas tanggungjawab pengiklan. Pihak penyiar tidak bertanggungjawab atas sebarang salah faham mahupun info yang disiarkan.

Servis Atau Bentuk Pengiklanan

1) Pengiklanan Banner

Blog ini menyediakan beberapa slot pengiklanan untuk banner imej dalam bentuk jpeg, png serta gif. Slot disediakan secara eksklusif untuk saiz dan lokasi banner tertentu.

Contoh Banner Saiz 300×250 :

Contoh Banner Saiz 300×600 :

Contoh Banner Saiz 728×90 :

2) Pengiklanan Entry Post

Pengiklanan advertorial iaitu dalam bentuk satu blog post/entri bergambar ditulis dengan ciri-ciri SEO (Search Engine Optimization) yang kekal.

Pengiklanan advertorial, pihak pengiklan samada memberikan kebebasan untuk penulis membuat entri sendiri ataupun disediakan draft atau artikel siap untuk diterbitkan. Harga adalah berbeza mengikut spesifikasi yang dipersetujui.

Nota : Iklan hanya akan diterbitkan setelah pembayaran penuh diterima.

Cara Membuat Tempahan

Tempahan boleh dibuat melalui :

e-mail : [email protected]

Info pengiklanan ini telah dikemaskini pada Khamis 28 Februari 2019.

    Sekiranya kami mengemaskini , meminda atau membuat apa-apa perubahan kepada dasar privasi kami, perubahan tersebut akan dipaparkan di sini.

LIKE dan FOLLOW infopelajar2u di Facebook dan Twitter