Home Iklan Merdeka! Merdeka! Sale Dari Lazada

Merdeka! Merdeka! Sale Dari Lazada

308

Sempena hari Merdeka yang ke-60 tahun ini iaitu tahun 2017, Lazada sudah memaklumkan bahawa mereka akan mengadakan jualan besar-besaran Merdeka! Merdeka! Sale.

Jualan mega Lazada ini akan berlangsung dari 25 Ogos hingga 31 Ogos 2017, pelbagai barangan dan alatan yang terpilih anda boleh dapati dari Lazada Malaysia dengan diskaun istimewa sehingga 80%. Jadi jangan lepaskan peluang ini!

Apa yang anda suka menjadi rakyat Malaysia?

Malaysia adalah antara salah satu negara di dunia yang mempunyai kepelbagaian kaum, terdiri dari kaum Melayu, Cina dan India. Namun negara ini juga dihuni oleh minoriti kaum asli, Iban, Bidayuh, Singh Baba Nyonya, Portugis dan banyak lagi. Hal ini menjadikan Malaysia satu negara yang unik dan patut dibanggakan.

Disebabkan kepelbagaian kaum ini, ianya mewujudkan kepelbagaian jenis makanan (siapa yang tak suka makan kan? hahah) dan muzik tradisional seperti muzik asli, zapin, joget mahupun pop yeh yeh menambah kepada keunikan muzik di Malaysia.

Wujudnya keunikan ini menyebabkan saya mudah untuk memperkenalkan negara kita Malaysia dang berkongsi pengalaman kepada orang luar apabila ke luar negara.

Jenama tempatan kegemaran di Lazada

Dalam banyak-banyak jenama tempatan yang ada, Old Town adalah jenama yang menjadi kegemaran saya. Sebagai seorang pelajar, boleh dikatakan KOPI tu sebagai sorang peneman yang setia hahha.

Produk dari OLD TOWN yang saya suka

Terdapat dua produk yang saya suka daripada OLD TOWN, antaranya ialah :

1. Old Town White Coffee 3In1 Hazelnut

2. Old Town Black Series Coffee Without Sugar

Merdeka! Merdeka! Blogger Contest

Kepada para blogger, terdapat peluang untuk anda memenangi satu peraduan yang dimana anda boleh memenangi hadiah seperti berikut :

  • 1st Prize: 1 x RM600 LAZADA Shopping Voucher
  • 2nd Prize: 2 x RM300 LAZADA Shopping Voucher
  • 3rd Prize: 3 x RM200 LAZADA Shopping Voucher

Jadi kepada blogger yang mahu sertai silalah klik link disebelah ini : www.lazada.com.my/blogger-contest

Dan jangan lupa shopping online di Lazada sempena jualan Merdeka! Merdeka! Sales yang akan bermula 25 Ogos ini hingga 31 Ogos 2017 dengan potongan discount sehingga 80%.

LIKE dan FOLLOW infopelajar2u di Facebook dan Twitter