Home Iklan Buat Duit Online Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Buat Duit Online Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

3385

Jom buat duit Online dengan Kerja Dari Rumah Dengan iLancee. Laman web iLancee menawarkan Perkhidmatan Online iaitu dengan kata mudah anda jual perkhidmatan anda secara online dan jadikan laman ini untuk jadi orang tengah.

Cara ini agak mudah dan murah kerana anda tidak perlu keluarkan modal pun untuk bermula. Apa yang anda perlu ada adalah produk, kemahiran, kreatif dan pandai membuat sesuatu yang orang lain tidak pandai buat.

Anda boleh menjadi freelancer dengan kepakaran yang dimiliki. Manfaatkan kepakaran yang anda miliki untuk menyelesaikan masalah orang ramai secara online. Baca sejarah terbinanya laman web iLancee ini pada pautan dibawah.

Buat Duit Online Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Apa itu iLancee?

iLancee ditubuhkan untuk membantu usahawan-usahawan digital micro dalam memulakan kerjaya atau bisnes tanpa kos.

Ini kerana pengguna hanya perlu ada kemahiran sahaja untuk jana duit di sini.

Sebagai contoh, jika anda seorang writer, anda boleh tawarkan servis penulisan, jika anda seorang designer anda boleh menawarkan servis design, jika anda ada kemahiran dalam bidang bina website, tawarkan servis website dan sebagainya.

Konsep iLancee gunakan adalah Pay > Hold > Release. Jadi pengguna boleh berbelanja beli servis di sini dengan selamat.

Join iLancee hari ini juga sebelum market iLancee penuh dengan seller yang menjual servis sama seperti anda. Bertindak awal dan anda akan dapat kelebihan sebagai seller.

Kelebihan Kerja Dari Rumah Dengan iLancee

Pengguna tidak perlu bersusah payah promote servis sendiri kerana melalui iLancee buyer akan mencari servis anda. Tetapi alangkah baiknya jika anda promote juga servis-servis anda di blog dan lain-lain.

Kepada buyer, anda tidak perlu risau dengan masalah penipuan daripada seller kerana pihak iLancee sentiasa memantau semua servis yang dijual.

Baca lebih lanjut di sini : Laman Rasmi iLance

Fungsi iLancee

Seperti yang telah dinyatakan, iLancee merupakan laman menperkhidmatan online jadi di laman ini akan wujud fungsi untuk anda menjadi Buyer atau Seller.

Sebagai Buyer, anda boleh beli apa-apa saja servis di iLancee dengan selamat kerana segala pembayaran akan diterima oleh iLancee terlebih dahulu sebelum dilepaskan kepada Seller.

Selepas Seller siapkan kerja dan hantarkan kepada Buyer, barulah admin lepaskan pembayaran kepada Seller.

Pengguna perlu tahu bahawa setiap servis admin akan ambil 20% daripada jumlah harga. Contohnya. Harga jumlah servis adalah RM50. Maka, Seller akan dapat RM40 dan RM10 akan dapat kepada iLancee.

Cara Menggunakan iLancee

Bagaimana Untuk Menjual?

 1. Bina servis baru yang anda ingin tawakan.
 2. Kongsikan servis anda di laman sosial.
 3. Anda akan diberitahu jika ada seseorang tempah servis anda.
 4. Selepas anda siapkan kerja, kami akan lepaskan duit anda sebanyak 80%.
 5. Keluarkan melalui akaun bank anda.
 6. Enjoy duit anda.

Bagaimana Nak Membeli?

 1. Cari servis yang anda minat dan suka.
 2. Bayar guna FPX/Kad Kredit/Online Bankin.
 3. Lihat progrees kerja seller.
 4. Terima tempahan siap anda.
 5. Anda boleh meminta balik untuk betulkan yang mana silap.
 6. Berikan rating kepada kerja seller samaada baik atau tidak.

Terma dan Syarat iLancee

Anda perlu baca Terma & Syarat Kerja Dari Rumah Dengan iLancee sebelum anda mendaftar. Klik pada pautan dibawah untuk baca.

Untuk pengetahuan anda, Target market untuk website ini adalah 4 buah negara utama iaitu Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapura.

Jadi ini menunjukkan bahawa laman ini akan meluaskan jualan anda.

Ya mungkin selepas anda baca Fungsi iLancee diatas anda akan perasan yang web ini seakan-akan Fiverr. Kami boleh kata ini adalah Fiverr buatan Malaysia Hihi.

Jadi daftar akaun anda sekarang Kerja Dari Rumah Dengan iLancee !

Contest iLancee

Contest iLancee ini telah dianjurkan oleh ahmadFaiz.com dan ditaja oleh SM Creative Studio,Semanis Kurma, Bina Blog Sendiri, Best Autoresponder, Panduan Bisnes Ebook, Buat Duit Blog,Best Hosting, Affiliate Malaysia, Poslaju TrackingInfobiz FB Ads, BinMuhammad, Seri Nian Blogger, Hiburan Sabah, Top Seo Friendly, Sentiasa Panas

Baca Juga : Cara Pelajar Universiti Menjana Pendapatan Sambilan

LIKE dan FOLLOW infopelajar2u di Facebook dan Twitter