Home Viral Google Kembali Dengan Permainan Mini Sempena Halloween

Google Kembali Dengan Permainan Mini Sempena Halloween

154

Ianya Halloween dan Google ingin bersantai dan menggalakkan pengunanya memainkan permainan mini baru di Google Doodle.

Pada tahun, anda akanbermain sebagai seorang kucing bernama Momo, dan pada misi kali ini ianya adalah untuk menyelamatkannya sekolah sihir.

Apabila anda mengunjungi Google homepage, anda akan melihat Doodle baru. Video pendek akan bermain bila anda klik pada tombol play, diikuti oleh arahan mudah pada bagaimana anda boleh membuang keluar mantra untuk mengalahkan roh jahat – hanya “doodle” di mana-mana dalam permainan mengikut bentuk simbol-simbol di atas hantu’ kepala dan mereka akan lenyap.

Google Doodle Game

Terdapat lima tahap yang ditetapkan dalam pelbagai persekitaran sekolah – perpustakaan, kantin, kelas, gym dan bangunan atas bumbung.

Permainan ini akan lebih sukar pada setiap peringkat, dengan tali simbol tang lebih rumit bagi anda untuk menarik. Lebih baik anda menarik dengan cepat kerana hantu yang mencuri tuan buku jampi akan semakin jauh.

Permainan ini adalah yang kali kedua! Hanya kunjungi link ini  , atau pergi terus ke www.google.com pada pelayar anda dan anda sedia untuk bermain.

Permainan ini melibatkan gambar simbol-simbol, dan ia pasti lebih mudah untuk dimainkan melalui telefon bimbit dan slide dengan jari anda. Jadi selamat mencuba.