Penyanyi Misteri Sekolah

Kisah ni bermula masa aku kat kelas. Dalam kelas tu tak ramai dalam 20 lebih macam tu. Kebanyakannya pelajar perempuan lah termasuk aku. Lelaki...

Urban Legend : Satu, Dua.. Satu, Dua..

Kisah seram ini merupakan urban legend yang berasal dari Korea Selatan mengenai seorang pelajar perempuan sekolah tinggi ketika mengulangkaji pelajarannya.

Misteri Tandas Bawah Tanah

Salam admin, aku ada kisah seram nak story. Ni berdasarkan pengalaman aku bekerja part time sebagar cleaner.
Kisah Misteri

Kisah Misteri Jiran Sebelah

Aku merupakan seorang teruna yang akil lagi baligh berhijrah ke suatu tempat di hujung Pahang dengan harapan dapat mengubah nasib hidupku

Kisah Di Sebalik Bilik Kuliah 4

Aku nak cerita pasal suatu kisah ketika aku belajar di sebuah Kolej. Kisah ini bermula sejak aku dapat tawaran masuk ke kolej. . . .

“Weh, tak gelap ke study situ? Pegilah tempat terang sikit…..

Yang nak dijadikan ceritanya, aku dikacau pada suatu malam tatkala aku sedang menelaah buku teks sejarah seorang diri. Kalau tak silap aku, time tu dah pukul 2.30pagi.

Sangkaanku Telekung Tergantung, Namun….

Kisah yang nak diceritakan ini berlaku kat diri aku sendiri. Benda ni berlaku dalam lingkungan tahun 2007-2011 iaitu semasa aku sekolah menengah..
Kisah Seram

Kisah Seram : Hantu Step

Bahang malam itu semakin melemaskan. Kipas siling dengan kelajuan maksimum bagai tiada fungsi. Angin yang mengisi bilik D701 itu langsung tidak menyamankan

Kisah Asrama Putera di Awal 90 an.

Bila baca beberapa pengalaman bekas budak2 asrama aku terpanggil tuk menceritakan pengalaman aku sendiri yang masih segar dalam kenangan.
Aspuri

Kisah Histeria Di Aspuri

Kisah ini asalnya dikongsikan oleh Fiksyen Shasha. Dapatkan lebih banyak kisah seram disanaAssalamualaikum pembaca. Macam macam kisah histeria yang aku baca kat sini. Jadi...

Social Media

13FollowersFollow
885FollowersFollow
13,108FollowersFollow

Advertisement