Siapa Kami

Info Pelajar ialah . . .

Laman ini di bina untuk mengumpul informasi, aktiviti, komuniti dan untuk bacaan umum.

Perkara perkara online selalunya menarik atau bermakna tetapi semuanya di Info Pelajar mempunyai kedua-duanya. Sensasi dan hebat. Menghiburkan dan memberi kesedaran. Mengejutkan dan penting.

Itu apa yang anda boleh jangkakan di sini: Tiada kalori kosong. Tiada slideshow. Tiada ruang kanan yang merapu. Hanya aliran konten dan cerita yang terlalu menarik untuk anda tidak kongsikan. Seperti ini:

Apakah jenis website yang kami lakukan?

Kami adalah laman media yang menyiarkan semua jenis cerita.

Kami juga manusia dan sekali sekala kami terbuat silap. (Bermakna, kadang kadang konten yang kami keluarkan menimbulkan banyak keburukan daripada kebaikan atau secara faktanya salah). Dan apabila ianya terjadi, kami akan betulkan:

  1. Seandainya konten itu faktanya salah, tidak memenuhi standard kami, atau mempunyai masalah lain, kami akan menilai situasi itu dan mengambil tindakan yang sepatutnya. Termasuk edit konten itu, membetulkan, remove semuanya, memuat naik permohonan maaf, atau kombinasi semua perkara yang disebut.
  2. Kemudian kami akan melakukan perkara yang sama untuk media sosial – kami akan betulkan, menjelaskan, atau meminta maaf di Facebook, Twitter dan lain lain.

Bagaimana anda boleh menghubungi kami?

Seandainya anda mahu mencadangkan konten, mesej kami di Facebook Info Pelajar. Untuk pertanyaan media, memberi maklum balas tentang laman web hantarkan mesej ke admin@infopelajar2u.com. Kami tidak boleh janji untuk respon kepada anda, tapi kami akan baca semuanya (asalkan mesej yang dihantar bukan dari spam bot).